Kluft Klimaattechniek voor bedrijven

Uw adres in Zeeland voor airco & warmtepompen van hoogwaardige kwaliteit. Erkend installateur en leverancier voor bedrijven. Van zzp’er aan huis tot grootschalige bedrijven.

Werkwijze

U wilt een airco of warmtepomp laten installeren bij uw bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen?! Er is een te groot (online) aanbod van leveranciers, merken en type modellen.

Bij Kluft Klimaattechniek bieden wij u een totaalpakket aan zodat u in het gehele proces ontzorgt wordt. We bespreken samen uw wensen en behoeften voor een aangenaam klimaat bij uw bedrijf. Op basis van deze wensen en de benodigde capaciteit komen wij met een voorstel. Na overeenstemming worden de klimaatsystemen professioneel en vakkundig geïnstalleerd.

Goede service is bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met A-merken om de kwaliteit te waarborgen. Met een jaarlijks onderhoud zorgen we voor een optimaal comfort en rendement. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Oplossingen voor uw bedrijf

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met onze klimaatoplossingen kunnen uw medewerkers en gasten comfortabel blijven werken en verblijven. Wij bieden de meest energiezuinige systemen, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsacitvieiten. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

Een klimaatoplossing op maat

Waarom kiezen voor airconditioning?

Airconditioning is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en op het werk.  Steeds vaker worden werkplekken uitgerust met een airco-installatie of aircosysteem. Niet zo verwonderlijk, want een airco zorgt – naast de positieve invloeden m.b.t. werkplezier – voor een goede en gezonde luchtconditie.

Tegenwoordig zorgen de innovatieve systemen voor een verbeterde luchtbehandeling zonder enige geluidsoverlast. De moderne airco-installaties zorgen voor het filteren, ontvochtigen, verkoelen en verwarmen van een ruimte. De vervuilde lucht wordt afgevoerd en de gefilterde, schone lucht wordt de ruimte binnengebracht. Ziektekiemen zoals schimmels, bacteriën en virussen krijgen door het ontvochtigen van de ruimte geen enkele kans.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een airco, waardoor er voor elke ruimte wel een oplossing te vinden is om een aangenaam en gezond werkklimaat te creëren.

De voordelen van Airconditioning

  • Verkoelt de ruimte op warme zomerse dagen
  • Verbetert de luchtkwaliteit door filtering
  • Verwarmt in de koude winterdagen
  • Zuinig in het verwarmen van de ruimte
  • Een optimaal werkcomfort

Airconditioning voor uw bedrijf

Airconditioning binnen uw bedrijf zorgt ervoor dat u het gehele jaar een optimale werkomgeving heeft. Het is bewezen dat een goed binnenklimaat ervoor zorgt dat werknemers beter presteren en zich comfortabeler voelen. De airconditioning oplossingen van Daikin bieden het hele jaar door comfort voor commerciële toepassingen van restaurants en kantoren tot winkels, hotels en banken.

De voordelen voor uw bedrijf

  • Het verhoogt de productiviteit op de werkvloer
  • De lucht wordt gefilterd en daarmee schoner
  • Werknemers voelen zich alerter en fitter omdat de temperatuur aangenaam en constant is
  • Het verhoogt de werknemerstevredenheid
  • Minder schadelijke stoffen en bacteriën

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen.

Subsidie

Als u als ondernemer investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie kunt u met Energie Investering Aftrek (EIA)-regeling 2023 gemiddeld 11% belastingvoordeel behalen bovenop een lagere energierekening. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)-regeling kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een subsidie krijgen bij de aankoop van (hybride) warmtepompen en zonneboilers, die energie besparen en de CO2-uitstoot terugdringen.

Lees het volledige artikel: Daikin subsidie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen.

Maximaal comfort

Van ruimteverwarming en airconditioning tot intelligente bedieningen. Wij hebben systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw bedrijf. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen.

 De perfecte omgevingstempratuur, zowel winter als zomer.

 Vrijblijvend advies & begeleiding bij u op locatie.

 Een schone en zuivere lucht, de airconditioning verwijderd pollen, stof, virussen, en andere allergene uit de lucht.

✓ 2 jaar standaard garantie voor verwarming, 5 jaar voor airconditioning. Wanneer uw verwarmingssysteem geregistreerd is in Stand By Me, dan ontvangt u aanvullende garantie tot 5 jaar. Tegen betaling is de garantie te verlengen tot 10 jaar bij Daikin!

 Snelle levering en installatie.

Daikin wandmodel Comfora. Airconditioning. Airco Zeeland. Airconditioning Zeeland. Kluft Klimaattechniek. Erkend Daikin leverancier en installateur
× WhatsApp