Kluft Klimaattechniek

Uw adres in Zeeland voor airconditioning & warmtepompen. Erkend installateur en leverancier voor zowel zakelijk als particulier.

Recensies

Wij hechten waarde aan uw mening. Bekijk recensies van tevreden particulieren en bedrijven. 

Uitstekend
Gebaseerd op 67 recensies
Ditsy den Besten
Ditsy den Besten
2023-10-23
Wij zijn ontzettend blij met Kimo, jonge ondernemer die zich 100% inzet en alles netjes in overleg doet. Een echte vakman, beter kan je niet wensen. Werkt schoon en zeer netjes!.. Bij ons heeft hij 4 airco's geplaatst we kunnen nu heerlijk verwarmen en koelen! Nogmaals super bedankt!
Ludo van Dijke
Ludo van Dijke
2023-10-03
Prima contact. Uitstekend advies. Heel goed uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden.
Albert Romijn
Albert Romijn
2023-09-30
Erg tevreden met de installatie. Vakwerk en de afspraken worden goed nagekomen. Goed meedenkend in oplossingen. Gewoon een topper. Bedankt!
P
P
2023-09-24
Duidelijk en eerlijk advies.
Tom Persyn
Tom Persyn
2023-09-24
Zeer tevreden. Denkt mee over de best mogelijke oplossing. Vlotte installatie, mooi afgewerkt, kortom top!!
Pino Pinna
Pino Pinna
2023-09-09
Snelle service zeker veel verstand van koelen kundige oplossing gekregen voor installeren
Jos de Dijcker
Jos de Dijcker
2023-09-06
Kluft Klimaattechniek heeft afgelopen augustus twee Daikin airco's bij ons geïnstalleerd, dit tot onze volle tevredenheid! Vanaf de scherp geprijsde offerte tot de oplevering krijg je van eigenaar Kimo, een zeer aangename kerel een duidelijk verhaal over wat het beste is voor uw situatie! Wij willen ook gaan verwarmen met de Airconditioning in de winterperiode, vandaar de keuze voor twee installaties inplaats van één grote multi. De levering en plaatsing was binnen één maand geregeld, wat weinig ondernemers kunnen garanderen! De mannen van Kluft Klimaattechniek leverden bij ons zowel binnen als buiten zéér net werk af en betrokken ons altijd bij de installatie over hoe we het het liefste hadden met betrekking tot de plaats van de binnen en buitenunits! Ook de kleurkeuze van de buitenkokers mochten we zelf bepalen, we kozen voor zwart. Na installatie is alles netjes gestofzuigd en opgeruimd, alle dozen en verpakkingsmateriaal ging zo als het hoort mee terug de bus in! De airco's en software werden vervolgens aan mijn vrouw zeer duidelijk uitgelegd, zodat we gelijk er mee aan de gang konden! Conclusie: Een Zeeuws Vlaamse onderneming uit Philippine welke ik u zeker aan kan bevelen als u een hoogwaardige Daikin Airconditioning installatie overweegt aan te schaffen! Nu we nog een nazomer krijgen kan ik u zeggen dat het heerlijk koel is in ons huis!
Turbomcleen v d berge
Turbomcleen v d berge
2023-09-06
Prima service en een staaltje vakwerk
× WhatsApp