Kluft Klimaattechniek

Uw adres in Zeeland voor airconditioning & warmtepompen. Erkend installateur en leverancier voor zowel zakelijk als particulier.

Recensies

Wij hechten waarde aan uw mening. Bekijk recensies van tevreden particulieren en bedrijven. 

Uitstekend
Gebaseerd op 87 recensies
Leon van de Sande
Leon van de Sande
2024-03-02
Kimo, werkt netjes en nauwkeurig. Ik zou hem dus zeker adviseren aan anderen als ze vragen wie mijn 3 airco's met splitunit heeft geïnstalleerd !
Koen Rodrigus
Koen Rodrigus
2024-03-01
Kimo heeft mijn airco geplaatst, werkt zeer netjes, was snel klaar, hij geeft voldoende info, heeft me ook geholpen met instellen van de app. Denkt ook mee over verdere mogelijkheden en is een aangename goedlachs persoon. Ik beveel hem zeker aan.
Willy Koens
Willy Koens
2024-02-29
Goed werk, is bereikbaar, pleegt overleg en heeft ook elektricien geregeld. Prima airco geplaatst. Dik tevreden met het resultaat.
Charlie Van Bemmelen Van Der Plaat
Charlie Van Bemmelen Van Der Plaat
2024-02-15
We zijn zeer tevreden over Kluft Klimaattechniek. Je ziet gewoon dat die jongens passie voor hun werk hebben. Ook waren ze flexibel een meedenkend. Echt een aanrader!
G de Bruyn
G de Bruyn
2024-02-03
Een degelijke en goede uitleg vooraf, geeft advies over de diverse mogelijkheden. Plaatsing volgens afspraken en netjes uitgevoerd. Een aanrader, top.
Chris Hense
Chris Hense
2024-02-02
Prima bedrijf. Ik ben normaal niet zo van de reviews, maar deze jongens verdienen het! Van aanvraag t/m aflevering/oplevering alles prima opgepakt en keurig netjes uitgevoerd. Top!
Hamdi Aliu
Hamdi Aliu
2024-01-24
Zeer te vrede over dit bedrijf. Werken zeer netjes en precies. Denken met je mee en zijn ook prettig in de omgang. Zeker een aanrader !!
D Ham
D Ham
2024-01-20
Super service. Professioneel advies wat het beste is in huis. Keurige installatie en uitleg over het gebruik van de airco’s en bijbehorende app.
Sebas D
Sebas D
2024-01-11
Kimo heeft bij ons een Daikin Perfera geleverd. Goed advies gegeven, lekker gewerkt en mooi opgeleverd.
Guust van de Velde
Guust van de Velde
2024-01-11
Goede uitleg van de mogelijkheden die er zijn op gebied van verwarmen en koelen. Praktische uitleg voor installatie uitstekend . Zeer tevreden over hoe de Airco/Verwarming Unit geplaatst is. Plaatsing was zelfs nog sneller als aangegeven datum Nu in de koude Januari dagen al veel gemak gehad van de unit en deze doet ook wat voorspeld was. Al met al zeer tevreden voor mij een aanrader deze firma
× WhatsApp