Kluft Klimaattechniek

Uw adres in Zeeland voor airco & warmtepompen van hoogwaardige kwaliteit. Erkend installateur en leverancier voor zowel zakelijk als particulier.

Werkwijze

U wilt een airco of warmtepomp laten installeren bij u thuis, maar u weet niet waar u moet beginnen?! Er is een te groot (online) aanbod van leveranciers, merken en type modellen.

Bij Kluft Klimaattechniek bieden wij u een totaalpakket aan zodat u in het gehele proces ontzorgt wordt. We bespreken samen uw wensen en behoeften voor een aangenaam klimaat bij u thuis of uw bedrijf. Op basis van deze wensen en de benodigde capaciteit komen wij met een voorstel. Na overeenstemming worden de klimaatsystemen professioneel en vakkundig geïnstalleerd.

Goede service is bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met A-merken om de kwaliteit te waarborgen. Met een jaarlijks onderhoud zorgen we voor een optimaal comfort en rendement. Zo bent u klaar voor de toekomst!

Ons verhaal

Kluft Klimaattechniek richt zich op het leveren, installeren en onderhouden van de technische installaties in woningen, kantoren, retail, horeca, sport en recreatie.

Als nuchter Zeeuws bedrijf zijn wij niet van het “hoog van de toren blazen“, maar doen wij wat wij beloven. Wij denken met u mee en bieden degelijke en professionele oplossingen. Samen met u willen wij werken aan een duurzame toekomst. Optimaal comfort ervaren in een klimaat dat aangepast is aan uw levensstijl. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen samen met u een pakket op dat aansluit op uw comfort wensen en voldoet aan uw verwachtingen.

Maximaal comfort

Van ruimteverwarming en airconditioning tot intelligente bedieningen. Wij hebben systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw woning of bedrijf. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen.

 De perfecte omgevingstempratuur, zowel winter als zomer.

 Vrijblijvend advies & begeleiding bij u op locatie.

 Een schone en zuivere lucht, de airconditioning verwijderd pollen, stof, virussen, en andere allergene uit de lucht.

✓ 2 jaar standaard garantie voor verwarming, 5 jaar voor airconditioning. Wanneer uw verwarmingssysteem geregistreerd is in Stand By Me, dan ontvangt u aanvullende garantie tot 5 jaar. Tegen betaling is de garantie te verlengen tot 10 jaar bij Daikin!

 Snelle levering en installatie.

× WhatsApp