Airconditioning

Kluft Klimaattechniek in Zeeland. Erkend Daikin leverancier & installateur.

Een klimaatoplossing op maat

Waarom kiezen voor airconditioning?

Airconditioning is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven, thuis en op het werk.  Steeds vaker worden woon- en/of werkplekken uitgerust met een airco-installatie of aircosysteem. Niet zo verwonderlijk, want een airco zorgt – naast de positieve invloeden m.b.t. woon- en/of werkplezier – voor een goede en gezonde luchtconditie.

Tegenwoordig zorgen de innovatieve systemen voor een verbeterde luchtbehandeling zonder enige geluidsoverlast. De moderne airco-installaties zorgen voor het filteren, ontvochtigen, verkoelen en verwarmen van een ruimte. De vervuilde lucht wordt afgevoerd en de gefilterde, schone lucht wordt de ruimte binnengebracht. Ziektekiemen zoals schimmels, bacteriën en virussen krijgen door het ontvochtigen van de ruimte geen enkele kans.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een airco, waardoor er voor elke ruimte wel een oplossing te vinden is om een aangenaam en gezond woon- en/of werkklimaat te creëren.

De voordelen van Airconditioning

  • Verkoelt de ruimte op warme zomerse dagen
  • Verbetert de luchtkwaliteit door filtering
  • Verwarmt in de koude winterdagen
  • Zuinig in het verwarmen van de ruimte
  • Een optimaal woon- en werkcomfort

Airconditioning voor uw woning

Kluft Klimaattechniek heeft verschillende systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw woning om een aangenaam en gezond woonklimaat te realiseren. Denk aan uw woonkamer, keuken maar ook uw slaapkamer.

Verbeter uw nachtrust met een airco installatie op uw slaapkamer

Heerlijk koel slapen en niet meer onrustig slapen en bezweet wakker worden? De slaapkamer is een populaire plek voor het plaatsen van een airconditioning. Een airco installatie in de slaapkamer verbetert je algehele nachtrust, humeur en de luchtkwaliteit. Onze airco’s zijn bovendien stil en energiezuinig.

Airconditioning voor uw bedrijf

Airconditioning binnen uw bedrijf zorgt ervoor dat u het gehele jaar een optimale werkomgeving heeft. Het is bewezen dat een goed binnenklimaat ervoor zorgt dat werknemers beter presteren en zich comfortabeler voelen. De airconditioning oplossingen van Daikin bieden het hele jaar door comfort voor commerciële toepassingen van restaurants en kantoren tot winkels, hotels en banken.

De voordelen voor uw bedrijf

  • Het verhoogt de productiviteit op de werkvloer
  • De lucht wordt gefilterd en daarmee schoner
  • Werknemers voelen zich alerter en fitter omdat de temperatuur aangenaam en constant is
  • Het verhoogt de werknemerstevredenheid
  • Minder schadelijke stoffen en bacteriën

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en bespaar energiekosten met onze duurzame oplossingen.

× WhatsApp