Airco in Zeeland

Kluft Klimaattechniek

Airconditioning & Warmtepompen

Uw adres in Zeeland voor airconditioning & warmtepompen. Erkend installateur en leverancier voor zowel zakelijk als particulier.
Wij ontzorgen u van A tot Z.

Airco in Zeeland:

Koelen, verwarmen, installatie, service & onderhoud

Airconditioning

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van airconditioning in heel Zeeland. Wij leveren en installeren airco’s voor zowel particulieren als bedrijven. Van één airconditioning tot complete systemen.

Warmtepompen

De airconditioningsystemen van Daikin zijn lucht/lucht warmtepompen, die gebruik maken van een hernieuwbare energiebron (buitenlucht) om uw woning of bedrijf op efficiënte wijze te koelen maar ook te verwarmen.

Installatie

Van de airco binnenunit en buitenunit tot en met de bekabeling, elektriciteitsvoorziening. Ingebouwd naar uw wens. Professionele afwerking met minimale lawaaihinder voor de buitenunit. Uiteraard denken wij mee betreft de plaatsing van de units voor een fraai zicht.

Service & Onderhoud

Een verstopte filter kan de luchtstroom verminderen. Ook het koelmiddel dient tijdig aangevuld of vervangen te worden. Na verloop van tijd kunnen verstoppingen of lekkages ontstaan. Jaarlijks onderhoud is aanbevolen om een optimaal rendement uit uw airco te halen.

Erkend Daikin
dealer & installateur

Recensies

Wij hechten waarde aan uw mening. Bekijk recensies van tevreden particulieren en bedrijven. 

Portfolio

Bekijk alvast een kleine greep uit ons portfolio om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Oplossingen voor uw woning

Van ruimteverwarming en airconditioning tot intelligente bedieningen. Wij hebben systemen voor het verwarmen en koelen voor elke ruimte in uw woning. Neem vrijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

Oplossingen voor uw bedrijf

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met onze klimaatoplossingen kunnen uw medewerkers en gasten comfortabel blijven werken en verblijven. Wij bieden de meest energiezuinige systemen, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsacitvieiten. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

Tevreden klanten

{
Kimo heeft in onze woning een aantal airco’s geplaatst naar alle tevredenheid. Hij denkt met je mee, adviseert en installeert kundig.

Wij raden Kluft Klimaattechniek dan ook ten zeerste aan.

Henk

× WhatsApp